FAQs efter kategori

Min booking/reservation

Hvornår bliver min reservation bekræftet? Din booking vil blive bekræftet inden for 48 timer. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, skal du tjekke om dit spamfilter har registreret bekræftelsesmailen som uønsket. Jeg har ikke modtaget en bekræftelse. Hvad skal jeg gøre? Kontakt os venligst, hvis du ikke har modtaget din bekræftelse. Sørg for at tjekke dit spamfilter for at se, om bekræftelsesmailen er blevet markeret som uønsket. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan kontakte os via kontaktformularen. Hvis ændring eller aflysning sker med kort varsel (inden for 48 timer), bedes du ringe til os på telefon. Er der gebyr, når jeg annullerer eller ændrer min reservation? Der opkræves ingen administrationsgebyrer i tilfælde af eventuelle ændringer eller aflysninger før begyndelsen af lejemålet. Du vil altid få refusion, når du annullerer din reservation op til 48 timer før begyndelsen af lejemålet. Vi tager os af alle ændringer og aflysninger, ikke biludlejningsfirmaet. Andre ændringer, såsom lejeperioden vil naturligvis påvirke prisen på din reservation. Må jeg foretage en reservation for en anden? Vær opmærksom på, at den person, der henter lejebilen, skal fremvise sit eget kreditkort. Vær opmærksom på, at den person, der henter lejebilen skal fremvise hans/hendes eget kreditkort. Dette kreditkort skal bruges til depositum for at modtage lejebilen. Kan jeg anvende andre betalingsmuligheder? Du kan kun betale med kreditkort. Når du afhenter din bil skal du være i stand til at fremvise et internationalt kreditkort for at blokere depositummet. Visa/Dankort er et debetkort i udlandet og er ikke accepteret til blokering af depositummet. Der tages ikke imod kontanter. Et kreditkort tilhørende en anden person er ikke tilladt. Jeg har udfyldt en forkert e-mail adresse under min reservation. Hvad skal jeg gøre? Du kan kontakte os via kontaktformularen eller på vores telefonnummer. Du bedes angive dit kvitteringsnummer. Hvad er Nul Bekymringer? Det er ikke altid let at finde den perfekte udlejningsbil. Hvordan finder jeg en pålidelig biludlejer? Er der nu virkelig ingen skjulte omkostninger? Er jeg godt dækket ind med min forsikring?

Vi kunne godt tænke os at gøre disse spørgsmål overflødige, og derfor har vi udviklet en "Nul bekymringer"-pakke. Dette prædikat angiver om udlejningsbilen opfylder følgende krav: Ubegrænset kilometerantal, ingen selvrisiko (eller dækning af selvsamme), billig brændstofafregning og et udlejningsfirma med gode kundebedømmelser. Hvis valget udelukkende står mellem biler, der opfylder disse fire krav, er det straks meget nemmere at finde en passende bil.

Afhentning, brug og aflevering af min lejebil

Hvad skal jeg have med for at afhente min lejebil? Du skal altid aflevere din reservationsvoucher, når du afhenter din lejebil. Voucheren indeholder specifikke informationer om lejebilen, som er reserveret af dig samt pris og andre oplysninger.
Efter reservationen vil du modtage din reservationsvoucher via e-mail. Der skal derudover underskrives en lejeaftale på stedet, når du afhenter din lejebil.

Udover voucheren, skal du også medbringe dit pas, kørekort og
kreditkort (Visa/Dankort er et debetkort og accepteres ikke). Hvis dit kørekort ikke kan læses af udlejningsfirmaet (for eksempel kinesisk), så vil du også skulle bruge et internationalt kørekort som en oversættelse af dit kørekort. Kun dit originale pas og kørekort er gyldige, så medbring venligst ikke nogen fotokopier.
Kan jeg krydse grænsen til et andet land med min lejebil? I mange tilfælde er det ikke et problem. Nogle gange er det ikke tilladt. Oplys venligst de lande, du ønsker at rejse til, når du booker din lejebil. Bookingen vil blive tjekket for at se, i hvilke lande det er tilladt. Nogle gange er der behov for at skaffe særlige dokumenter for at køre over grænser. Kontakt os venligst på telefon, inden du foretager en reservation, hvis du har spørgsmål. Er det garanteret, at jeg vil få udleveret den bestilte bilmodel? Hvis den valgte bilmodel er ikke tilgængelig, vil du modtage en tilsvarende model. Vi garanterer bilkategorien, men vi kan ikke altid garantere bilmærke og/eller bilmodel. Kan lejebilen blive afleveret et andet sted, for eksempel på mit hotel? I nogle tilfælde er det muligt at aflevere din lejebil et andet sted efter dit valg i stedet for afhentningsstedet, som fremgår af din reservation. Nogle gange pålægges et ekstra gebyr. Kontakt os venligst for mere information. Hvor stort et depositum betaler jeg, når jeg afhenter min lejebil? Størrelsen på dit depositum afhænger af de nærmere detaljer gældende for netop din booking og valgte udlejer. Minimumsomkostningerne til dit depositum består af følgende poster: selvrisiko, brændstofudgifter, moms samt eventuelle tillægsudgifter (f.eks. GPS, autostole osv.). Du oplyses om det præcise beløb, når du henter bilen. Beløbet betales med kreditkort lokalt på stedet. Kan jeg afhente eller aflevere min lejebil tidligt om morgenen eller sent om aftenen? Aflevering af bilen uden for åbningstiden er normalt ikke et problem. De fleste biludlejningsfirmaer har en særlig nøgleboks til aflevering af nøglerne. Der skal sendes en særlig anmodning til biludlejningsfirmaet for at afhente din bil uden for åbningstiden. Nogle gange pålægges et ekstra gebyr. Kan jeg aflevere min lejebil på en tidligere dato end angivet på min reservation? Du kan aflevere din lejebil tidligere end angivet i din reservation. Men vi kan ikke refundere dig for de ubrugte dage. Hvor finder jeg de nøjagtige afhentnings- og afleveringssteder? Informationen står på din reservation og på voucheren, som du vil modtage fra os. Med hensyn til udlejningsfirmaer i lufthavnen, som kan være svære at finde frem til, står der ofte yderligere vejledning på voucheren. Hvor meget koster et envejsgebyr? Envejsgebyret kan variere fra sted til sted og fra udlejningsfirmaet til udlejningsfirmaet. Summen vil blive vist på reservationsformularen, når du vælger en bil fra listen. Er mit udenlandske kørekort gyldigt for at booke en lejebil? Når dit kørekort kan ikke læses af udlejningsfirmaet (for eksempel kinesisk), skal du også medbringe et internationalt kørekort. Det internationale kørekort er en oversættelse af dit eget kørekort.

Yderligere valg og muligheder

Kan jeg leje et GPS med min lejebil? Det er ofte muligt at leje et GPS. Angiv venligst dine ønskede valg, heriblandt et GPS, når du foretager en reservation. Vi vil give dig et overslag over udgifterne. De nøjagtige omkostninger, som er baseret på de ekstra valg, beregnes ved afhentningsstedet og skal betales med kreditkort. Pålægges der yderligere gebyr? I virkeligheden er alle vores priser alt inklusive. I tilfælde af yderligere omkostninger vil vores reservationsafdeling informere dig på forhånd. Hvis du ikke er enig, kan du altid annullere din booking uden omkostninger (min. 48 timer før afhentningstidspunktet). Hvad er omkostningerne for en ekstra fører? Priserne for en ekstra fører varierer fra sted til sted. I nogle tilfælde er det gratis. I andre tilfælde vil du blive opkrævet et par euro per dag. Kan jeg leje en autostol til min baby/barn med min lejebil? Det er ofte muligt at leje en autostol til din baby eller dit barn. Angiv venligst dine ønskede valg, heriblandt en autostol, når du foretager en reservation. Vi vil give dig et overslag over udgifterne. De nøjagtige omkostninger, som er baseret på de ekstra valgmuligheder, beregnes ved afhentningsstedet og skal betales med kreditkort. Kan jeg leje vinterdæk, skiholder eller snekæder med min lejebil? I nogle tilfælde er det muligt. Angiv venligst dine ønskede valg, hvoriblandt vinterdæk, skiholder eller snekæder, når du foretager en reservation. Vi vil give dig et overslag over udgifterne. De nøjagtige omkostninger, som er baseret på de ekstra valg, beregnes ved afhentningsstedet og skal betales med kreditkort. Hvordan betaler jeg for ekstraudstyr? Omkostningerne af ekstraudstyr på forespørgsel er ikke inkluderet i prisen og skal altid betales på stedet med kreditkort. Når du foretager din reservation, vil vi give dig et overslag over de forventede omkostninger for dine ekstraudstyr. Det nøjagtige beløb vil blive beregnet på afhentningsstedet, hvor de vil debitere dit kreditkort.

Forsikringer

Hvilke forsikringer gælder for min lejebil? Priserne inkluderer i de fleste tilfælde ansvarsforsikring og brandforsikring. De fleste gange er Collision Damage Waiver (CDW) (Bilskadeforsikringen) og Theft Protection (TP) (Tyveriforsikringen) også inkluderet i vores priser. Hvad tilbyder Collision Damage Waiver (Bilskadeforsikring) og Theft Protection (Tyveriforsikring)? Kasko- (CDW) og tyveriforsikringen (TP) fritager dig for samtlige udgifter opstået i forbindelse med skader på bilen eller tyveri. I de fleste tilfælde skal du betale din andel af selvrisikoen. De fleste biludlejningsfirmaer tilbyder en tillægsforsikring lokalt på udlejningsstedet. Denne forsikring har til formål at sænke størrelsen på føromtalte selvrisiko.

Vi tilbyder specialforsikringer for bestemte lande. Disse specialforsikringer fungerer sådan, at du i tilfælde af skader på bilen eller tyveri får erstattet den selvrisiko, som den lokale biludlejer i første omgang opkræver af dig. Dette er dog forudsat, at du senere sender os både politirapporten og skadesrapporten.

Kaskoforsikringen (CDW) dækker hverken skader på dæk, glas, spejle, undervogn, tag, inventar eller nøgler.

Tyveriforsikringen (TP) gælder ikke for værdigenstande, som du efterlader i bilen. Denne type tyveri kan derimod dækkes ved at tegne en rejseforsikring. Læg ikke dine værdigenstande synligt i bilen, men sørg i stedet for at tage dem med dig eller lægge dem i bagagerummet. I modsat fald dækker rejseforsikringen muligvis ikke.
Hvad betyder Third Party Insurance (ansvarsforsikring)? Denne forsikring dækker materielle og fysiske skader på andre (alle andre end dem, der kører i lejebilen, ikke føreren, ikke passagererne). Dækningen varierer fra land til land eller fra stat til stat (USA). Dækningen er mere end tilstrækkelig inden for EU og mange andre lande. I lande, hvor dækningen kan vise sig at være utilstrækkelig, tilbyder udlejningsselskabet en ekstra forsikring med en højere dækning, såsom EP=Extended Protection (Udvidet), ALI=Additional Liability Insurance (Ekstra ansvarsforsikring), LIS=Liability Insurance Supplement (Supplement til ansvarsforsikring). Hvilke andre forsikringsprodukter er der? Personal Accident Insurance (PAI) (Personlig ulykkesforsikring) og Personal Effects Coverage PEC (Personlig ejendele forsikring) Personal Accident Insurance (Personlig ulykkesforsikring) og Personal Effects Coverage (Personlig ejendele forsikring) kan tegnes (valgfrit og ikke iberegnet) lokalt eller ved hjælp af en rejseforsikring.

Kreditkort: Forsikringer og Dækning På grund af det faktum, at forsikringerne og dækningerne kan variere alt efter kreditkortselskab, beder vi dig til at kontakte den pågældende virksomhed. Du kan også spørge, om dækningen kun gælder, hvis transaktionen eller depositummet bliver fratrukket det specifikke kreditkort.
Hvad betyder "tilbagebetaling af selvrisiko"? Ganske vist hæfter du i første omgang selv for dine skader på bilen, og skal derfor udbetale selvrisikoen til den lokale udlejer. Dette beløb får du dog senere tilbage af os. Sagt med andre ord: Faktisk har du ikke nogen selvrisiko, og du vil ikke komme til at dække skaderne i tilfælde af en ulykke.

Dette forudsætter dog, at du i tilfælde af en ulykke fremsender de nødvendige papirer til os (kvittering på udgifterne, politirapport, skadesrapport osv.).

Har du et spørgsmål?

Hvis dit spørgsmål og/eller svar er ikke listet her, så kontakt os venligst og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig hurtigst muligt.