Om os

Vi har leveret markedets billigste biludlejningspriser i over 12 år. Siden vores indtog på markedet i 2003 har vi været nomineret til en lang række priser, og i 2008 og 2013 vandt vi prisen for "Bedste biludlejningswebsite" til Travolution Awards. I starten af 2018 gik vi sammen med EasyTerra, som har været en aktiv spiller på samme marked siden 2005. Sammen forener vi det bedste af to verdener og fortsætter på den måde med at levere markedets bedste biludlejningsservice.

Vi leverer markedets bedste website til sammenligning af biludlejningspriser, og med over 1 million gennemførte biludlejninger er der god basis for at innovere og forbedre vores service yderligere. Vi sammenligner endnu flere udlejningsfirmaer end nogensinde før, herunder Europcar, Hertz, Avis, Thrifty, Sixt, Alamo og mange andre.

Men vi stopper skam ikke der – vi tilbyder desuden en fremragende kundeservice og høster da også mange flotte kundebedømmelser for vores høje servicekvalitet. Over 91 % af vores kunder ville booke hos os igen; baseret på vores lave priser, store udvalg, brugervenlige website, rådgivning og kundeservice.

Vi har allerede hjulpet over 500.000 kunder – se hvad andre siger om os:

Tydelig og overskuelig service, meget nem at bruge og forstå.

David Wilson
Birmingham, Storbritannien

Nemt og sikkert, håber det samme gælder bilparken

Mr Wilcock
London, Storbritannien