• Kundebedømmelser
 • 7.8 / 10 Antal anmeldelser: 5
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Biludlejning Lilongwe

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lilongwe.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 29. juli - book nu og spar.
Vi sammenligner alle de kendte biludlejningsfirmaer – og mange andre!

Sammenlign Billeje

Carrentals.dk er en nem og ligetil sammenligningsservice for billeje. Vi lægger ikke så meget som en øre oven i dine udlejningstilbud!

Biludlejningstilbud i Lilongwe

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Lilongwe
 • Populær klasse
  For eksempel: VW Polo
  Økonomi klasse
  For eksempel: VW Polo
 • For eksempel: VW Caddy
  Kompakt klasse
  For eksempel: VW Caddy
 • For eksempel: Toyota RAV 4
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Toyota RAV 4
 • For eksempel: Toyota HiLux 4x4 Single Cab
  Standard klasse
  For eksempel: Toyota HiLux 4x4 Single Cab
 • For eksempel: Ford Everest
  Familiebil klasse
  For eksempel: Ford Everest
 • For eksempel: Nissan Patrol
  Luksus klasse
  For eksempel: Nissan Patrol
 • For eksempel: Suzuki Jimny
  Firehjulstrækker klasse
  For eksempel: Suzuki Jimny

Biludlejningsfirmaer i Lilongwe

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Lilongwe. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Avis
  8.1 (4691)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Hvornår vil du reservere en lejebil i Lilongwe?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Lilongwe

Hvis du søger efter en lejebil i Malawi, men i en anden by end Lilongwe, klik venligst igennem til Biludlejning Malawi side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Malawi du ønsker at leje en bil.

Lilongwe

Tilgængelige udlejningssteder i Lilongwe

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Malawian kwacha
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  English, Chichewa

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er Carrentals.dk billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af Carrentals.dk? på denne placering Avis
 1. Hjem
 2. Afrika
 3. Malawi
 4. Lilongwe